spacer.png, 0 kB
Domov arrow O podjetju arrow Nastanek
Glavni meni
Domov
O podjetju
Televizija in Radio
Internet
Telefonija
Podpora
Obvestila
WebMail
Trgovina
Vroče Novice
 
Naši podatki

TELE-TV D.O.O.
Oldhamska cesta 1A
4000 Kranj

ID za DDV:SI40624935

tel: 04 233 11 55
tel: 059 23 23 23
fax: 04 232 45 5
0
e-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebuješ Javascript

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
PDF Natisni E-pošta

Podjetje TELE-TV, KOMUNIKACIJSKI ENGINEERING KRANJ d.o.o., ki je specializirano za projektiranje, izgradnjo in vzdrževanje-operaterstvo sodobnih komunikacijskih kabelskih omrežij in sistemov imenovanih skrajšano KKS, je kot prvo tovrstno slovensko zasebno podjetje ustanovil leta 1989 Kranjčan Iztok Škofic. Vizionarski začetek,  obetavni načrti, inovativnost, ter bogate izkušnje so zahtevali obilo načrtovanja in priprav, pa tudi velik začetni kapital, ki je omogočil postavitev moderne glavne sprejemnodistribucijske naprave in HFC omrežja, projektiranega, da bo najprej s televizijskimi in radijskimi signali kvalitetno oskrbovalo mesto Kranj, sicer tretje po velikosti v Sloveniji in v nadaljevanju širšo okolico gorenjske. Prvi med kabelskimi operaterji v Sloveniji smo se odločili za najdražji in tehnološko najsodobnejši sistem napeljave kabelskih priključkov po principu individualnih selektivnih priklopov ali kot pravijo tehniki po sistemu “zvezda”. Le to omogoča uporabo raznovrstnih dodatnih kabelskih storitev (kabelski INTERNET, video on demand, rent-a-applications, spletna vozlišča, varovanje objektov, govornovideo telefonijo, telemetrijo, telenadzor, . …...)  oziroma neodvisno večnamensko rabo sodobnih kabelskih omrežnih aplikacij.  Najsodobnejši komunikacijski sistem podjetja TELE-TV je usposobljen za analogno digitalne prenose po koaksialnih, optičnih ali linkovskih omrežjih.

Danes pošiljamo po kablih v osnovnem paketu skoraj petdeset TV programov, nad trideset RA programov, istočasno nudimo kabelski INTERNET, kabelsko IP telefonijo in pripravljamo kopico novih kabelskih storitev v medsebojni povezavi z večjimi KKS Slovenije! Predvsem pa tehnično in fizično »skrbimo« vsako sekundo za naše uporabnike stortitev.

Podjetje TELE-TV, KOMUNIKACIJSKI ENGINEERING z bogatimi, že več kot desetletnimi izkušnjami, preverjenim strokovnim timom, predvsem pa z množico kreativnih idej vidi brezmejno vizijo jutrišnjega interaktivnega multimedijskega dne, ki stoji na temelju kakovostnega odprtega odnosa do uporabnikov najzmoglivejših kabelskih in komunikacijskih storitev, poslovnih partnerjev in
sodelavcev.

Informacija je postala bogastvo, gibalo razvoja in moč...
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2006-2017 - TELE-TV d.o.o. - vse pravice pridržane spacer.png, 0 kB